انتخاب زبان:  

    تغییر شرایط ویزای ورودی برای ایرانیان به کشور مالزی

با توجه به قانون جدید اداره مهاجرت مالزی ویزای توریستی ورودی ایرانیان به کشور مالزی از 3 ماه به 14 روز کاهش یافت و طبق لیست ارائه شده اداره مهاجرت مالزی الیران در فهرست کشورهایی قرار گرفت که دو هفته می توانند به مالزی ورود نمایند.

جهت اطلاعات بیشتر لینک زیر ببینید:

http://www.imi.gov.my/eng/perkhidmatan/im_Visa.asp

 

هزینه ویزای اقامتی کشور مالزی برای  کشورهای مختلف جهان را در لینک زیر می توانید ببینید:

http://www.imi.gov.my/eng/perkhidmatan/im_KadarBayaran.asp

 

 

 

 

نام كاربري:
    
رمز عبور:
    
هنوز در سايت عضو نشده‌ايد؟
جستجوي كاملتر