ثبت نام|ورود به سيستم|نقشه سايت|راهنما
  انتخاب زبان:  

سیر دانش صدف: (10خط) 88781060 ، رهیاران دانش: (10خط) 88427100 ، سیر بهار دانش: (10خط) 88781060 ، تعالی دانش: (10خط) 88457517 ، ايميل: info@study2000.com

نظر شما درباره سايت ما چيست؟





به نظر شما كدام كشور برای تحصیل مناسب تر است؟








راهنمايي معرفي مشمولان فارغ‌التحصيل خارج از كشور به اداره وظيفه عمومي

 

مدارك مورد نياز:نامه ارزشيابي شده از اداره كل دانش‌آموختگان

تذكر : جهت مشمولانيكه تعهد خدمت دارند حضور مشمول با گذرنامه الزامي مي‌باشد.

راهنماي اخذ معافيت تحصيلي براي كساني كه قبل از سن مشموليت از كشور خارج و در حال حاضر مشغول به تحصيل‌اند

 

شرايط درخواست كننده :

الف ) معتبر بودن دانشگاه محل تحصيل

ب ) نداشتن طول مدت تحصيل بيش از حد مجاز

تذكر : طول مدت تحصيل در دوره كارشناسي 6 سال ، دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته 3 سال، كارشناسي ارشد پيوسته 8 سال و دكتري 5 سال مي‌باشد.

ج ) فاصله دو مقطع تحصيلي بيش از يكسال نباشد.

د ) خروج از كشور بطور قانوني انجام پذيرفته باشد.

مدارك مورد نياز :

1 ) فتوكپي ديپلم

2 ) ريز نمرات دانشگاه

3 ) گواهي اشتغال به تحصيل

4 ) فتوكپي تمام صفحات گذرنامه

5 ) فتوكپي برگ اقامت دانشجويي

6 ) اصل شناسنامه

 

مكان مراجعه :  

تهران- شهرک قدس - ميدان صنعت – بلوار انقلاب – خيابان هرمزان – نبش خيابان پيروزان جنوبي - معاونت دانشجوئي وزارت علوم - طبقه سوم

راهنماي معرفي مشمولاني كه در خارج از كشور مشغول به تحصيل بوده ولي موفق به اخذ مدرك دانشگاهي نگرديده‌اند، به اداره كل وظيفه عمومي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران

 

مدارك مورد نياز:

الف) در صورتي كه در حال حاضر مشغول به تحصيل مي‌باشند:

1 ) فتوكپي گذرنامه

2 )ريز نمرات دانشگاه

3 ) گواهي ثبت نام ترم جاري در دانشگاه

ب ) در صورتي كه ترك تحصيل باشند :

1 ) ‌ارائه اصل گذرنامه و يا برگ ورود

تذكر : در صورت عدم حضور مشمول در ايران، خانواده مشمول با ارائه نامه از اداره كل وظيفه عمومي نامه مربوطه را اخذ مي‌نمايد.

 

شرايط استفاده از تسهيلات دانشجويي

1- تحصيل در دانشگاه مورد تاييد وزارت  علوم ، تحقيقات و فناوري

2- ارائه گواهي اشتغال به تحصيل با تاييد نمايندگي جمهوري اسلامي ايران

3- ارائه ريز نمرات سالهاي گذشته

4- روشن بودن وضعيت نظام وظيفه (داشتن کارت پايان خدمت - داشتن کارت  معافيت دائم- داشتن معافيت تحصيلي براي تحصيل در خارج از کشور)

 

موارد تسهيلا ت  دانشجويي

1- استفاده از تخفیف هواپیمایی در سال یکبار که توسط  نمايندگي های  جمهوري اسلامي ايران در محل تحصیل قابل اقدام می باشد.(فقط بر روی شبکه هواپیمایی IRAN AIR )

2- معافیت از پرداخت عوارض خروج از کشور

تذکر : در سال دو نوبت می توانند از معافیت استفاده نمایند.بشرط آنکه فاصله دو ورود به کشور بیش از سه ماه باشد.

3- عدم پرداخت مبلغ صدور گذرنامه

لازم به ذکر است تسهیلات دانشجویی شامل همسر و فرزند دانشجو نیز می باشد.

 

مكان مراجعه :

تهران- شهرک قدس - ميدان صنعت – بلوار انقلاب – خيابان هرمزان – نبش خيابان پيروزان جنوبي - معاونت دانشجوئي وزارت علوم - طبقه سوم

نام كاربري:
    
رمز عبور:
    
هنوز در سايت عضو نشده‌ايد؟
جستجوي كاملتر